GO Blog | EF Blog
Cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură de la EF Education First
MenuFree Brochure

20 de semne că ți-ai făcut un prieten pe viață

20 de semne că ți-ai făcut un prieten pe viață

Alături de prietenii buni creezi amintiri fantastice, dar cei mai buni prieteni sunt cei cu care ai o înțelegere tacită de a râde împreună pentru tot restul vieții. Ei sunt prima persoană pe care o suni atunci când se întâmplă ceva, literalmente orice. Dar știi și că, dacă nu vă vedeți timp de săptămâni întregi, tot la fel este și când vă reîntâlniți. Studiul în străinătate este una dintre cele mai bune modalități de a-ți face noi prieteni pe viață și iată câteva indicii pentru atunci când ai găsit unul.

1. Te simți suficient de confortabil cu ei pentru a-ți împărtăși toate cele mai ciudate vise. Chiar și cele în care ești îndrăgostit de cineva din clasă.
2. Veți petrece frecvent o oră râzând împreună fără să vă amintiți vreodată ce a fost atât de amuzant.
3. V-ați întâlnit în străinătate – nu este doar o cunoștință pe care o știi de foarte mult timp. Este ușor să rămâi în legătură cu cineva pe care l-ai cunoscut dintotdeauna și care locuiește în apropiere, dar acesta este un nou prieten pe care ți l-ai făcut și cu care ai rămas în contact. Faptul că ați împărtășit noi experiențe interesante a ajutat la consolidarea unei legături pe viață.
4. Dacă doar unuia dintre voi îi este foame, veți cumpăra amândoi mâncare și veți lua masa împreună ca niște regi.
5. Dacă veți călători pentru câteva luni separat, atunci când vă veți reuni, va fi ca și cum nu ați plecat niciodată.
6. Sau mai bine zis, formați echipa perfectă și puteți călători câteva luni împreună. Sunt șanse mari ca amândoi să vă doriți aceleași lucruri din aventurile voastre și chiar dacă părerile voastre sunt diferite, ești confortabil să fii sincer și știi că orice dispută care apare va fi istorie până a doua zi dimineață.
7. Sunteți parteneri în tot ce faceți. Dacă unul dintre voi face ceva, toți ceilalți știu că și celălalt este cu siguranță implicat într-un fel.
8. Puteți fi foarte sinceri unul cu celălalt. Dacă ești pe cale să pleci din casă într-o ținută care nu este tocmai cea mai potrivită, nu va avea nicio problemă să îți spună direct acest lucru, astfel încât să nu fii surprins în public.
9. Îți va găsi scuza perfectă pentru a justifica faptul că ai cumpărat ciocolată sau acei pantofi noi pe care ai pus ochii de săptămâni întregi. Vrea doar să fii fericit și să înțelegi că ciocolata = fericire.
10. Este prima persoană pe care o suni atunci când ai nevoie de un sfat serios și invers.
11. Ideea ta despre weekendul perfect împreună ar putea implica fie aventuri epice, fie să petreci un weekend întreg în pijama, urmărind diferite programe pe Netflix. Orice ați face, știi că vă veți distra bine împreună.
12. Dacă vorbești într-o limbă care nu este limba ta maternă, te va lăsa să-ți exersezi abilitățile din nou și din nou și va glumi pe seama pronunției tale doar atunci când nimeni altcineva nu este prin preajmă.
13. Ești confortabil să plângi, deoarece știi că va avea nevoie de umărul tău pentru a plânge mai devreme sau mai târziu.
14. Dacă ești pe cale să-i trimiți un mesaj fostului/fostei tău/tale sau să te întâlnești cu cineva care nu este bun(ă) pentru tine (sau ambele), te va opri. Indiferent cât de mult ai protesta, știe ce este mai bine pentru tine și va fi mereu acolo pentru tine..
15. Puteți comunica telepatic. Doar o anumită „privire” între voi doi poate spune uneori mai mult decât o seară întreagă petrecută bârfind.
16. Te susține indiferent de situație. Va aprecia postarea ta de pe Instagram chiar dacă nu este la obiect și nu ar posta niciodată o fotografie nemăgulitoare cu tine online, chiar dacă arată fabulos în ea.
17. Nu îți poți imagina viața fără el/ea acum. Chiar și când vei fi bătrân(ă), știi că veți provoca haos în același azil de bătrâni.
18. Nu ți-e teamă să îl/o prezinți familiei tale. Știi că va fi imediat acceptat(ă) ca un alt frate/soră.
19. Dacă spui o poveste unui grup de prieteni care nu este chiar atât de amuzantă pe cât îți amintești că este, el/ea va râde foarte tare pentru a compensa tăcerea incomodă.
20. De asemenea, va minți și va exagera convingător atunci când spune povești pentru a te face să pari mult mai cool decât ești de fapt.
Fă-ți prieteni pe viață studiind în străinătateAflă mai multe
Primește cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură în newsletterul GO Înscrie-te

Descoperă lumea și studiază o limbă în străinătate

Află mai multe